Dacă ați fost pacientul/pacienta Domnului Doctor Costin Duțu, puteți lăsa un Testimonial / Review cu experiența dvs dând click pe butonul de mai jos. Vă mulțumim!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dr Costin Duțu
Average rating:  
 65 reviews
 by Ioana Mihaela Preoteasa

"Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă".
Aceasta este fraza care poate cuprinde tot ceea ce reprezintă domnul Dr. Duțu Costin.
Vă mulțumim încă o dată pentru tot!🙏🏻

 by Florica Țucmeanu

Doresc să îmi exprim toată recunoștința față de dumneavoastră pentru efortul, grija și profesionalismul de care ați dat dovadă! Amabilitatea și dăruirea dumneavoastră față de pacienți strălucesc cu adevărat în tot ceea ce faceți. Competența și precizia actului medical emană căldura și bunătatea de care oricine are nevoie! Mult respect și prețuire!

 by Ionel Raduta

La inceputul lunii februarie, am fost operat de domnul doctor Dutu.
Prima consultatie a fost in luna decembrie, datorita profesionalismului domnului doctor am descoperit ca am si alte complicatii care nu erau compatibile cu actiunile din timpul interventiei chirurgicale si dupa aceasta. Cu sprijinul dansului si al colegilor doctori specialisti, la sfarsitul lui ianuarie am devenit apt pentru operatie.
Recomand acest OM, doctor cu o atitudine care iti imprima in creier expresia ,, Stai linistit totul va fi bine, la inceput- pe parcurs - si la final‘’
Operatia a decurs foarte bine, a doua zi eram acasa, iar a patra zi am condus masina.
Recomand cu incredere acest doctor profesionist si remarcabil
Multumesc din suflet domnule doctor!!

 by Daniela Becheru

Recomand cu incredere!

Putine cuvinte pentru ceea ce ar fi de spus despre (Dr. Costin Dutu) acest Om, doctor, profesionist desavarsit, binecuvantare pentru cei ce au nevoie si il intalnesc.

MULT respect !

MII de multumiri !

INFINITE aprecieri !

Stima, domnule doctor !

 by Popescu Elena

La finalul anului trecut am avut o intervenție chirurgicală realizată de domnul doctor Duțu. Am apreciat foarte mult sinceritatea și empatia cu care domnul doctor mi-a explicat ceea ce urma să se întâmple. Operația a decurs foarte bine iar procesul de vindecare, urmărit îndeaproape cu profesionalism de domnul doctor, s-a finalizat cu bine. Incizia a fost de dimensiuni mici și s-a cicatrizat perfect. Îi mulțumesc din suflet domnului doctor și echipei sale!

 by Traian

Vă recomand cu încredere, Dl Dr. Costin Duțu un medic chirurg cu calități pe care cu greu le întâlnești: profesionalism, competență, seriozitate. Un medic integru cu un suflet și o inimă de aur... Am fost operat de hernie inghinală în ambele părți și totul a decurs foarte bine, îi mulțumesc domnului dr. Costin Duțu și pe această cale.

 by Madalina E Mares

Vreau să spun un mare mulțumesc doctorului care a făcut o minune, datorită profesionalismului și cunoștințelor sale! Sunteți un om de aur! Să fii sănătos – e cel mai de preț lucru în această viață! Munca dvs. este extrem de prețioasă! Vă doresc să fiți mereu ocrotit de către Cel de Sus și să aveți parte de cele mai bune lucruri.Recunistinta mea nu are limite🙏❤️🙏Mulțumesc întregii echipe ❤️🙏

 by Silviu D

Un medic excelent, empatic si profesionist de la primul consult pana dupa finalizarea cu succes a operatiei. Desi problema cu care am venit parea evidenta, domul doctor a fost temeinic si m-a programat rapid la investigatii care au descoperit cauza din spate. Aspectul estetic al operatiei este excelent si arata finetea cu care s-a lucrat.

 by Elena Hretu

Pe 26 octombrie 2023, în urma unei programări la consultație, l-am cunoscut pe dl dr. Costin Duțu.

M-a consultat, mi-a recomandat o serie de analize standard, înainte de intervenția ce urma dar, era un semn de întrebare, pe care l-a rezolvat cu un CT.

Dar în primul rand mi-a explicat ca unei eleve, la tabla, care sunt problemele, și cum le putem rezolva.

Acest mod de comunicare între medic și pacient mi-a dat încredere, astfel i-am încredințat viata mea.

În 22 noiembrie 2023, m-a programat la operatie, ziua când m-am născut a doua oara, pot spune. De ce?

D-l dr. Costin, prin experienta, priceperea dar mai ales curajul sau, a reușit să-mi refacă o operație de eventratie pe care o făcusem la Iași, cu un an înainte (04.11.2022).

Dar ceea ce este surprinzător pentru mine ca pacienta este ca după data de 22.11.2023, nu am mai avut dureri.

Operația efectuata de dl doctor Duțu Costin, mi-a dat o alta perspectiva asupra vieții, "zile fără dureri". După externare, nu am mai luat analgezice și viata merge înainte, fără dureri.

Nu sunteți un zeu, d-le dr. Costin, sunteți un medic excepțional, un medic în care Dumnezeu și-a pus "miracolul", dându-vă harul vindecării.

Mulțumesc mult, pentru miracolul înfăptuit când eram pe masa de operații.

Respect!

 by Carmen Serbanescu

Un medic de exceptie, bland, dedicat, avand o mana de aur ! Un adevarat profesionist 🎖️🥇🏅 ! 👏🏻👏🏻👏🏻

Va multumim! 🙏

 by Mitroi Ionut

Recomand datorită profesionalismului și seriozității cu care abordează fiecare problemă. Sportiv fiind, la nici 10 zile de la tratamentul chirurgical al varicocelului, intervenția fiind făcută laparoscopic, condusă de Dr. Costin Duțu, am putut relua antrenamentele de fitness cu minime restricții!!! Mulțumesc întregii echipe!

 by Alexandra Nicolae

În urmă cu câțiva ani, viața mamei a fost bulversată de un diagnostic urât. Dar Dumnezeu i-au scos în cale oamenii de care avea nevoie. Printre ei și medicul Costin Duțu. Prin modul ferm, deschis și plin de încredere de a vorbi, i-a transmis mamei puterea de a accepta și de a înfrunta boala, pre și post-operator, alături de echipa medicală cu care dânsul lucrează. Cu siguranță face parte dintre chirurgii ghidați de Dumnezeu, cu atât mai mult cu cât au fost 3 operații distincte în timpul aceleași anestezii totale. Artă (...) Cu umor fin, ridică moralul, cunoscut fiind că starea psihică ajută enorm procesul vindecării.

 by Ionut Ionescu

Recomand cu mare drag, am făcut și eu operația de hernie inghinală, la 3 luni după operație mă simt perfect, fără complicații, probleme sau dureri. A adunat domnul doctor o echipă de oameni minunați. Experiența la spital și a operației în sine a fost una foarte ok. Multă sănătate!

 by Traian Albeanu

Vă recomand cu încredere, Dl Dr. Costin Duțu un medic chirurg cu calități pe care cu greu le întâlnești: profesionalism, competență, seriozitate. Un medic integru cu un suflet și o inimă de aur... Am fost operat de hernie inghinală în ambele părți și totul a decurs foarte bine, îi mulțumesc domnului dr. Costin Duțu și pe această cale.

 by Mariana Ionita

Stimate Domnule Doctor, permiteți-mi să vă adresez mulțumiri deosebite pentru tot ce ați făcut pentru mine! Mă înclin în fața muncii Dumneavoastră! Vă mulțumesc pentru bunătatea, profesionalismul și dedicația cu care aveți grijă de fiecare pacient! Sunteți o minune pentru toți cei care vă întâlnesc în calea lor, să fiți sănătos și mereu în paza Domnului! De asemenea adresez alese gânduri de recunoștință și respect întregii echipe medicale pentru efortul susținut și dăruirea de care a dat dovadă! Cu respect și deosebită considerație,

 by Violeta Dumitrescu

Recomand cu încredere acest profesionist remarcabil, care gestionează cu maximă competență dublată de o caldă omenie, cazuri dificile.

Dumnealui, prin harul și darul său - înmulțit în mod consecvent de conferințe de perfecționare - constituie o nestemată a neamului nostru.

 by Florina Petroiu

Profesionalism, seriozitate, onestitate, omenie, simți că ești "pe mâini bune"!

 by Mirela Calinescu

Domnul doctor este un profesionist remarcabil, care dă dovadă de umanitate și empatie. Serios, dedicat și calm, reușește să-ți transmită încrederea necesară.Mulțumesc pentru tot!

 by Cornelia Cernat

Profesionalism și omenie! Mulțumesc domnule doctor!

 by Laura Ghita

In primul rand un om,...apoi un medic de exceptie.Multumesc domnule Doctor!

 by Cristina Elena

Profesionalism și seriozitate.

Apropiere și compasiune fata de pacient.

 by Grigoriu Andrei

Operatia efectuata de dl doctor a decurs foarte bine, operat miercuri seara, externat joi dupa-amiaza. Incepand cu ziua de sambata nu am mai avut dureri iar luni am reusit sa conduc si sa imi duc fetita la scoala. Se spune ca operatia este usoara iar recuperarea grea, dar pentru mine ambele au fost usoare.

Multumesc frumos!

 by Alexandru Codreanu

De la prima interactiune cu Dl Doctor, increderea a fost 100%. Modul in care iti vorbeste si iti explica ce urmeaza sa se intample, te face sa te simti in siguranta. Un doctor foarte bun, implicare si profesionalism.

 by Alexandra Panaete

Un medic extraordinar - Dr. Costin Duțu, salvatorul mamei mele🙏🏻

Am avut privilegiul să îl întâlnesc pentru prima dată pe domnul doctor Costin Duțu acum doi ani când mama mea se confrunta cu o problemă medicală gravă.

A fost un moment dificil pentru noi, dar din fericire, ne-am putut baza pe competența și dedicarea domnului doctor Duțu.🍀

De la prima interacțiune, am simțit că suntem pe mâini bune.

Domnul doctor Duțu ne-a oferit toate informațiile necesare într-un mod înțelegător și empatic, ajutându-ne să înțelegem pe deplin procedura și opțiunile pe care le aveam în cazul mamei mele.

Rezultatele intervenției chirurgicale efectuate de domnul doctor Duțu au fost absolut remarcabile.

Mama mea a trecut prin procesul de recuperare incredibil de rapid și fără complicații, ceea ce ne-a adus un imens sentiment de ușurare și recunoștință față de doctorul Duțu.

Din nefericire, anul acesta am fost nevoiți să apelăm din nou la domnul doctor, deoarece mama mea a dezvoltat o altă afecțiune. Cu toate emoțiile și îngrijorările pe care le aveam, am știut că suntem în mâinile cele mai competente.

Domnul doctor Duțu ne-a îndrumat cu înțelepciune prin toate etapele tratamentului și a fost mereu disponibil pentru întrebările și preocupările noastre.

Abilitățile sale excepționale în domeniul chirurgiei sunt completate de compasiunea și empatia sa față de pacienți și familiile lor.♥️

Îl recomand din toată inima pe domnul doctor Costin Duțu tuturor celor care caută un medic empatic și competent. Este un profesionist implicat și dedicat în ceea ce face❗️

Închei această recenzie cu recunoștință și cu gânduri calde către domnul doctor Costin Duțu și întregul său personal medical. Le mulțumim pentru tot sprijinul și serviciile medicale de înaltă calitate pe care le-au oferit mamei mele!🙏🏻

 by Lucry Mirea

Un medic extraordinar si o echipa de profesionisti, recomand cu incredere.

 by Laura Savin

Doresc să împărtășesc experiența minunată pe care am avut-o cu domnul doctor chirurg Duțu, care a operat-o pe fiica mea, Raluca, de apendicită. Cu sinceritate, sunt profund recunoscătoare pentru profesionalismul și grijia domniei sale. În momente de stres și îngrijorare, domnul doctor Duțu a fost o prezență calmă și asigurătoare, explicând cu atenție procedura și răspunzând la toate întrebările noastre. Operația a decurs fără probleme, iar recuperarea a fost mult mai ușoară decât ne-am imaginat, în mare parte datorită abilităților sale chirurgicale. Suntem impresionați nu doar de priceperea sa profesională, ci și de natura sa empatică și atentă. Fiica mea Raluca se simte acum mult mai bine, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără expertiza și îngrijirea domnului doctor Duțu. Recomand cu căldură pe domnul doctor Duțu tuturor celor care au nevoie de o mână sigură și înțelegătoare în îngrijirea lor medicală.

 by Anghel Florin

Buna ziua.

Ma numesc Anghel Florin.Pe data de 6 iulie m-am operat de hernie inghinala bilaterala laparoscopic la domnul dr colonel Costin Dutu.Mi-a explicat toata procedura cu mult calm si sinceritate.Operatia a decurs foarte bine,neavand vreo problema dupa anestezie,nici macar greata.Multumesc si doamnei dr anestezist.A doua zi am plecat acasa.Cusaturile foarte frumos executate,iar acum dupa 3 saptamani nici nu se mai vad.Ma simt foarte bine.Tin sa va multumesc pentru profesionalismul dumneavoastra

Va doresc multa sanatate!

 by Traian Preda

Recomand această pagină, pentru corectitudinea informațiilor, profesionalism desăvârșit și sunt un fost pacient.

 by Razvan Voicu

La sfarsitul lunii aprilie am avut o inteventie chirurgicala laparoscopica ( hernie inghinala stanga si hernie ombilicala ), realizata de dl. doctor Dutu, caruia doresc sa ii multumesc pe aceasta cale pentru profesionalismul de care a dat dovada.

Interventia a decurs foarte bine, iar recuperarea postoperatorie a fost foarte usoara. Acum, dupa doua luni de la interventie, nici macar nu se mai vad operatiile.

Pentru mine experienta cu dl. doctor Dutu a insemnat profesionalism, promptitudine si amabilitate, si pentru toate acestea tin sa ii multumesc inca o data.

 by Ortenzia Nica

comunicativ, empatic și profesionist!

 by Mihai Aurelia

De curând am citit undeva:” In viața întâlnești câțiva OAMENI și multă lume”.Dvs dle doctor sunteți unul dintre acei câțiva OAMENI. Datorită dvs mai sunt și eu copilul cuiva…mi ați salvat tatăl dintr o situație foarte grea … aveți o echipa minunata și sunteți ales de Dumnezeu sa ajutați oamenii pt ca dvs empatizați cu suferința noastră . Sunteți singurul doctor care m a ținut la curent permanent cu starea tatalui meu …si pentru asta si multe altele, eu va sunt recunoscătoare.

Pentru pacienții dvs spun doar atat: aveți încredere totala in Dl dr DUȚU pt ca dansul alege întotdeauna ceea ce e mai bine pentru fiecare caz.Pentru tatal meu a făcut imposibilul!

Va doresc doar sănătate ! 🙏

 by Ecaterina Enache

Un medic de exceptie ce iti inspira incredere de la prima consultatie. Cu mult calm si siguranta te pregateste pentru actul operator, explicandu-ti fiecare pas si totodata iti prezinta eventualele riscuri, ce nu sunt obligatorii, conform deontologiei medicale. Un aspect important este empatia pe care o manifesta fata de fiecare pacient, contribuind la relaxarea psihica a acestora. Dr. Costin Dutu este medicul chirurg pe care-l recomand cu caldura si altor potentiali pacienti.

 by Gabriela Iosif

Mii de mulțumiri d-lui doctor și echipei sale,alături de care m-am simțit foarte bine si în siguranță Un medic excepțional, competent și apropiat de pacienți, care asculta, îndruma și explica oamenilor ce vor sa știe despre problemele de sănătate pe care le au.Nu în ultimul rand, un om cu suflet mare. MULTUMESC DOMNULE DOCTOR COSTIN DUTU !!!

 by Ada Neacsu

Când ești sănătos și organismul tău nu-ți dă niciun semnal, ți se pare absolut normal să-ți fie bine. Când organismul tău începe să scârțâie, pe ici, pe colo, te rogi la Dumnezeu să-ți scoată în cale un medic priceput, care să îți rezolve problema medicală și care în același timp să fie omul cu care poți discuta pe șleau ce îngrijorări ai, să te asculte și să îți dea toate informațiile astfel încât decizia pe care o iei să fie în cunoștință de cauză, să te trateze cu răbdare și înțelegere. Eu am avut acestă șansă în momentul în care l-am întâlnit pe domnul doctor Duțu, căruia îi sunt recunoascătoare că, în calitate de MEDIC, mi-a rezolvat problema de sănătate și în calitate de OM, mi-a dat câteva lecții foarte importante. Mulțumesc din suflet, domnule doctor!🙏Să fiți sănătos, să aveți succes în tot ce faceți și să rămâneți același MEDIC experimentat și OM minunat!🤗

 by Cristina Ionita

Empatia și competența profesională de care dă dovadă dr. Costin Duțu sunt calități rareori regăsite în societatea de astăzi. Că ești tânăr, că ești senior, pentu dr. Duțu ești un om care contează în societate. Și pentru care îi mulțumesc cu căldură.

 by Eliana Solomon

Profesionalism, onestitate și bunătate!

 by Laura Mihalcea

Un medic si OM exceptional,empatic, dedicat,implicat care cu daruire si profesionalism,mi-a salvat mama de doua ori (operații complicate si cu riscuri semnificative). Va multumim din suflet,domnule doctor,vocabularul imi este prea sarac pentru a-mi exprima recunostinta si aprecierea! Fiti binecuvantat si va doresc sa aveti taria de a fi si ingerul altor oameni greu incercati! 🤍🙏

 by Mirela Nitu

Super profesionist,empatic și un om extraordinar! Mii de mulțumiri,domnului doctor si echipei sale! ❤️

 by Elena-Daniela Badea

Un medic excepțional, cu dăruire și profesionalism în meseria pe care o exercită. Mulțumesc domnului doctor și echipei sale!

 by Beatrice Elena Geatara

Mama mea a trecut prin doua operații, ambele fiind foarte complicate. Dacă prima dată (2011) Divinitatea a făcut ca

domnul doctor Duțu să fie cel care o salveaza, la cea de-a doua (2023) știam că este persoana la care merg cu maxima încredere. Un medic cu adevărat dedicat profesiei sale, un chirurg extraordinar, omul care prin empatia sa reușește să redea speranța oricărui pacient.

Mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut dumneavoastră și echipa dumneavoastră!

Recomand!

 by Constantin Nechita

Nevoia rezolvarii unei hernii inghinale mi-a oferit sansa de a-l cunoaste pe domnul doctor Costin Duțu: un om deosebit, un medic total dedicat nobilei sale profesii.

Modul direct, deschis, eficient și totodată empatic în care m-a ghidat prin toate etapele actului medical (consultația pre-operatorie, explicarea procedurilor de îndeplinit, intervenția chirurgicală, perioada post-operatorie) mi-a întărit convingerea că am avut norocul de a întâlni – în persoana domnului doctor Costin Duțu, profesionistul desăvârșit.

Domnule Doctor,

Vă mulțumesc !

Mă înclin în fața dumneavoastră cu respect și considerație!

 by Bradeanu Gheorghe

Am 73 ani, ce nu au reusit mari profesori, dinsul ma adus la starea de normalitate. Dr.Doctor este unul din cei mai buni chirurgi de la noi din tara.Recomand, ca dr.Dutu are mina lui Dumnezeu... Ii multumesc tare mult.

Bradeanu Gheorghe 73 ani, la baza ing.la CFR.In anul 2010 am fost operat la Timisoara de proteza valvulara mitrala reusita.De atunci au mai urmat inca 12 operatii de succes.In timpul pandemiei am patit un necaz la un spital privat OCH CONSTANTA unde in urma unei interventii la prostata ,AU PERFORAT RECTU ,.Am ramas cu fistula rectovezicala si cu COLOSTOMIE PE VIATA.Povestea abia acum incepe.Sotia fiind medic primar MF,m a sutinut si ma dus din cauza covidiului la profesori chirurgi ,Mures ,Poneras. A trebuit sa mergem pentru ca se stenoza ,ducind la ocuzie intestina.Niciciunu din acesti profesori nu au reusit sami arezolve situatia.Lucrind doar in exterior la colostoma .Sa lamurit si sotia si ne am prezentat la DR CHIRURG DUTU COSTIN.Ia prezentat sotia cazu ,ca or cid se va stenoza colostoma Ma internat de urgenta ,ma operat ca la carte.DINSUL ESTE UN MARE PROFESIONIST IN CHIRURGIE.RECOMAND OR CINE ARE PROBLEME DINSUL LE REZOLVA CU SUCES.Eu sunt f.bine si ii multumesc din suflet ,pt. tot ce a facut sa ma aduca la normalitate. Multumesc tare mult....

 by Andrei Catalin

Domnule doctor, va multumesc din suflet pentru profesionalismul, dedicatia si grija cu care ati abordat operatia mea de eventratie!

Desi sunt o persoana emotiva când vine vorba de probleme medicale, dumneavoastră, prin empatia, deschiderea si siguranta cu care mi-ati vorbit despre procedura, mi-ati insuflat din primul moment încrederea de a-mi lasa viata in mainile dumneavoastra.

Referitor la operatie, nu pot spune decât ca Domnul Doctor are maini de aur. Nu stiu ce “magie” ati facut, dar abdomenul meu este acum perfect. Mii de multumiri, domnule doctor!

Cu respect si admiratie.

 by Ella Cristina Dinet

Seriozitate și profesionalism la cel mai înalt nivel.
Mulțumesc, domnule doctor, pentru cele două intervenții salvatoare asupra celor mai dragi oameni din viața mea!
Și îmi pare rău că 5 este evaluarea maximă, deoarece dvs. sunteți un doctor și un Om de nota 10!

 by Maria Gabriela

Stimate Domnule Doctor ! Permiteti-mi să vă adresez mulțumiri deosebite pentru tot ce ați făcut pentru mine ! Mă înclin în fața muncii Dumneavoastră ! Vă mulțumesc pentru bunătatea , profesionalismul și dedicația cu care aveți grijă de fiecare pacient ! Sunteți o minune pentru toți cei care vă întâlnesc în calea lor , să fiți sănătos și mereu în paza Domnului ! De asemenea adresez alese gânduri de recunoștință și respect întregii echipe medicale pentru efortul susținut și dăruirea de care a dat dovadă! Cu respect și deosebită considerație , Mariana Ioniță

 by Traian Albeanu

Această recenzie este scrisă cu multă responsabilitate ;

VĂ RECOMAND

CU ÎNCREDERE -

Dl dr. Costin Duțu un medic chirurg genial, cu calități pe care cu greu le întâlnești ;

Profesionalism

Competentă

Seriozitate

Un medic integru cu un suflet și o inima de aur....Am fost operat de hernie inghinală in ambele părți și totul a decurs foarte bine , îi mulțumesc domnului dr. Costin Duțu și pe această cale ;

Vă recomand să citiți cartea scrisă de Costin Duțu

- SUTURĂ DE GÂND -

și veți realiza cine este medicul Costin Duțu ....

Vă mulțumesc și pe aceasta cale Domnule dr. Costin Duțu cu deosebit respect, stimă, apreciere și recunoștință ..

 by Razvan Gentimir

Recomand! Un medic extraordinar! Am fost operat de hernie inghinala dreapta recidivanta in 2014 la întoarcerea din Afganistan.

 by Jeni Jeni

Dnul dr Dutu Costin ,un om.minunat,un om cu suflet mare si o inima de aur .Eu nu am decit cuvinte de lauda ,ii multumesc ffff mult ptr tot ce a facut ptr mine,am trecut prin atitea cumpene ,dar datorita dinsului si drei dr Madalina Vlad acum sint bine .Tot respectul ,toata admiratia si aprecierile mele ptr dinsu .Toate cuvintele mele sint prea putine ptr a spune ca ii voi ramine recunoscatoare tot timpul ptr interesul pe care l a aratat fata de pacienta care i am fost si ii voi ramine .Dumnezeu sa il binecuvinteze si sa aiba grija de fam dinsului Daca ceva este scris gresit ortografic imi cer scuze .

 by Prophoto Voda

Multumesc pentru tot Domnule Doctor. Aveti tot respectul meu!

Oameni ca Dumneavoastră ne dau speranțe ca lumea asta nu e tocmai asa gri și parca trezește în tine sentimentul ca România mai are o șansă!

Multumesc si intregii echipe cu care lucrați, fără de care nu era posibila minunea!

Ma plec...🙏

 by Raluca Raluca

Recomand cu incredere!!! (O lupta de aproape 4 ore in sala de operatie cu o tumoare de 8kg si totul sa terminat cu succes datorita domnului doctor Dutu si a echipei dumnealui! Dupa nopti intregi de citit pe internet am hotarat sa ma opresc la Domnul Doctor Dutu!!!Am fost la o consultatie cu mama mea care avea un diagnostic de tumore gigant chistica !!Mama era speriata toata familia era speriati!!Mama a spus NU operatiei!!!Abea ce isi pierduse doi frati in acest an starea noastra emotionala nu era buna a ei si mai rea 😪 Am intrat in cabinet cu emoti,frica si neincredere..Dar in cabinet ne astepta domnul Doctor care cu zambetul si cu caldura care o degaja am uitat de emoti si de frica,in momentul cand a inceput sa vorbeasca ne-a degajat si increderea care avem nevoi 😇La iesirea din cabinet Mama a spus DA operatiei!Pe mine ma facut sa simt ca totul va fi bine asa cum sa si intamplat!!!!Mama are 2 saptamani jumate de la operatie este foarte bine multumim domnului doctor si echipei care a asistat !!Domnul doctor dupa externarea mamei din spital a tinut legatura cu mine in permanenta cu starea mamei de sanatate tin sa sesizez foarte pront🙏🙏🙏Va multumesc din suflet pentru omul care sunteti(sunteti un inger pe pamant ce imbraca halat alb)Ma inclin in fata mamei dumneavoastra pentru omul ce la crescut cu iubire de oameni si respect Dumnezeu sa va dea putere multa 🙏🙏🙏🙏

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»