Nu trebuie sa ne dorim un medic prieten, ci, un medic care ştie să ne trateze din toate punctele de vedere. „Un medic bun este cel care respectă regulile de circulaţie, pe orice stradă ar circula şi nu-şi tratează pacienţii cu viteză.” Colonel medic dr. Costin Dutu, medic primar chirurgie generală, doctor în ştiinţe medicale, Secţia Chirurgie generală II, invitatul emisiunii „La dispoziţia dumneavoastră”.

Specialistii Secției Chirurgie generală II dispun de tehnică și tehnologie modernă prin intermediul Programului de Chirurgie robotică, program care permite efectuarea anumitor intervenții chirurgicale, delicate și complexe, care ar fi fost deosebit de dificile, riscante sau chiar imposible prin tehnicile convenționale. Medicii noștri chirurgi efectuează proceduri chirurgicale de reparare, excizie sau rezecţie, reconstrucţie, înlăturare sau mică chirurgie.

Videourile de natură medicală sunt sensibile, așa că, pentru a putea viziona videoul articolului, dați click pe 1. Watch on Youtube, 2. apoi pe I understand and wish to proceed ca în imaginile de mai jos:

Video Youtube