Sâmbătă, 24 iunie 2023, scriitorul Flaviu George Predescu și medicul chirurg, Dr. Costin Duțu, au dialogat în întâlnirea „De Ce Citim – Despre cartea Sutură de gând”. Emisiunea a fost transmisă în premieră, la DC News, vă invităm să urmăriți înregistrarea mai jos:

Invitatul Costin Duțu, medic primar chirurg, lucrează la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, cu competență în chirurgie laparoscopică și oncologică, doctor în științe medicale.

Este autor de lucrări de specialitate și în domeniul comunicării (Tehnici de comunicare în echipa chirurgicală; Formarea chirurgului – de la discipol la rezident, Relația medic-pacient în era internetului medical) și al cărților Fiziologia ținerii pe genunchi (poezii, 2011) și Incizie printre cuvinte (eseuri, 2015).

Flaviu George Predescu este scriitor, colaborator DC News din anul 2015 și redactor-șef al revistei Bibliotecii Centrale Universitare Carol I București.

Emisiunea De Ce Citim a fost înființată în 30 mai 2020 de către scriitorul Flaviu George Predescu și criticul literar Daniel Cristea-Enache. Obiectivul acesteia a fost încă de la bun început promovarea lecturii.