Se discută azi despre legea vaccinării obligatorii de la vlădicile cu șofer si secretară până la opincile cu păreri și net. Obligatorie sau nu?

Sentimentul ocultei mondiale care ne strecoară cipuri de identificare camuflate în polipeptide este infiltrat de ani buni prin brăcinarii particularilor atotștiutori (Cipuri care să vadă ce?  Că Vasile nu s-a mișcat din cârciumă  de 28 de ore?). Argumente medicale nu-s pentru așa prostie, dar cele de orice altă natură zburdă vesele online.

Cum spune Lucian Boia, istoria poate justifica orice. Inclusiv că, poate, Victor Babeș înzestra încă de acum150 de ani vaccinul antirabic cu CNP,  Google location și Facebook preferences, toate ascunse într- un bichon cu spume la gură.

Dealtfel, toți dictatorii comuniști, ce să vezi, erau, schizofrenic, și dusmani, și agenti ai ocultei mondiale. Orice pui de dac rămas nevaccinat era adus cu surle, trâmbițe și Miliție la circă pentru a i se inocula preventiv subcutan agentul imperialismului.

Eu unul, sunt numai un medic care are doar 6 ani de facultate și nu competența indiscutabilă a nenumărați savanți de net sau cuconițe uitate cu marketing-ul deschis. 

Sunt doar un tată care și-a dus copilul la toate vaccinările obligatorii, bazându-se că și ceilalti se supun regulii; la fel cum gândești  pe trecerea de pietoni că mașinile se vor opri iar șoferii nu vor începe să urle pe geam „Conspirațieeeee. Toți pietonii vor să ne sufoce cu propriul gaz de eșapament!”

Sunt doar un chirurg care vede că până și vlădicile se gândesc la argumente NEMEDICALE. Și încep să cred că electrocauterul pe care îl folosesc zilnic este lucrarea diavolului pentru oprirea nefirească a sângelui și că laparoscopia ultimilor 25 de ani este o invadare a intimității personale pusă la cale de aceeași conspirație; că tomografele iradiază sentimentul nostru național, aparatele de ventilație ne smulg informații în timpul sedării iar vezicile urinare aflate în glob ar trebui să fie lăsate să pleznească, întrucât sondele urinare se numesc Foley și nu Popescu.

Oameni buni, în aceste condiții, urmându-ne strămoșii, să fugim departe de vaccinuri, ca și de orice urmă de civilizație și bun simț. Să ne retragem în munți, că ne-am ieșit din minți.

Și dacă tot suntem așa de autohtoni și de dispuși la sacrificii, poate vine Zamolxis să ne arunce în niște pari ascuțiți, ca o jertfă binemeritată pentru țepele pe care ni le tragem singuri.
Cine clipește primul peste 38 grade …